Kääretorttu pohja

Kääretorttu:

4 munaa
1,5 dl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 dl vehnäjauhoa
1 dl perunajauhoa
(2 rkl kakao jauhoa)

(sokeria)

- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Vuoraa leivinpelli leivinpaperilla.
- Mittaa jauhot omaan kippoon ja sokerit toiseen,
- Lisää munat sokerin joukkoon ja vaahdota niin kauan kunnes pinnalle jää hetkeksi pysymään kasi kun nostat vispilöitä ylös ja teet kuvion. (ylä-asteella opetettiin tekemään sen kasin.)
- Siivilöin jauhot samalla sekoittaen varovasti nostellen.
- Kaada taikina leivinpellille ja levita tasaisesti.
- Paista uunissa 6-9 min.
- Kumoa sokeroidulle leivinpaperille. Voit auttaa leivinpaperin irrottamista kylmällä pyyhkeellä/talouspaperilla. Kastele paperi/pyyhe kylmällä vedellä ja hinkkaa leivin paperia ja irroita leivinpaperi kulmista. Irtoo helpommin leivinpaperista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Macaronien täytteet: Mansikka, vadelma, pätkis ja salmiakki.

Kreemit/täytteet kakkuun

Mansikka-mustikka pavlova