mustikka muffinssit valkosuklaa yllärillä.

Sori, jäi vähän kuvien otto...

Tein nämä ja toiset muffinssit työpaikalleni läksiäiseksi. Toiveena oli jotain mitä ei tarvitsisi laittaa jääkaappiin. Muffinseja tuli n. 15 kpl. Sen mukaan laitoin suklaata, eli arvioo en osaa sanoa paljonko sitä tarvitsee. Riippuu kuinka isoja muffinseja haluat ja kuinka paljon haluat laittaa valkosuklaata. Itse taikinaankin sitä voi laittaa.

n. 15 kpl

Taikina:

225g margariinia
2 dl sokeria
3 kpl kananmunaa
4 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhoja
2 tl vanilijasokeria
1 dl maitoa
4 dl (pakaste) mustikoita
1- 2 palaa valkosuklaata per muffinssi

Amerikkalaisia muffinsivuokia

- Sekoita kuivat aineet keskeään (paitsi sokerit)
- Vaahdota huoneenlämpöinen margariini ja sokerit.
- Lisää munat yksitellen kokoajan vatkaen.
- Lisää kuivat aineet taikinaan.
- Lisää maito ja jäiset mustikat.
- Jaa taikina vuokiin. laita ensin n. 1 iso rkl taikinaa pohjalle ja laita 1-2 palaa valkosuklaata ja laita lisää taikinaa päälle. Muista jättää kohoamis vara!
- Paista 200 asteessa keskitasolla n. 20-24 min.
- Anna jäähtyä.
(- Halutessasi kuorruta)
- Nauti!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Macaronien täytteet: Mansikka, vadelma, pätkis ja salmiakki.

Kreemit/täytteet kakkuun

Mansikka-mustikka pavlova