Pikeeri

Tässä pipareiden kuorutukseen ohjeita. Jäykkä pikeeri on tarkotus laittaa reunoihin ja juoksevampi sitten täyttää.


Jäykkä Pikeeri:

1 kananmunan valkuainen
1 tl sitruunamehua
3 dl tomusokeria
(elintarvike väriä)

- Vaahdota kaikki aineet keskenään.
- Laita massa pursotin pussiin ja pursota. (Jos täytät niin katso ettei missään kohtaa ole reikaa mistä juoksevampi massa voi valua ulos.)
- Anna kuivua.
- Nauti!

Juokseva pikeeri:

1 kananmunan valkuainen
1 tl sitruunamehua
2 tl tomusokeria
(elintarvike väriä)

- Vaahdota kaikki aineet keskenään.
- Laita massa pursotin pussiin ja pursota.
- Anna kuivua.
- Nauti!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Macaronien täytteet: Mansikka, vadelma, pätkis ja salmiakki.

Kreemit/täytteet kakkuun

Mansikka-mustikka pavlova