Brownie- oreo juustokakku


Meillä oli tossa pari viikkoa sitten parit tuparit. Unohdin tietty ottaa kuvat ennen kun alettiin syömään :D Jotenka siksi tälläisiä huonoja kuvia tulee...

Brownie pohja:

75 g Margariinia
100 g tummaa suklaata
2 tl vanilija sokeria
1 dl sokeria
ripaus suolaa
2 kananmuna
2 rkl kaakaojauhetta
2 dl vehnäjauhoa

- Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen.
- Laita irtopohjavuon väliin leivinpaperia.
- Voitele irtopohjan pohja (leivinpaperi).
- Sulata margariini ja suklaa joko kattilassa tai mikrossa. Mikrossa varovasti suklaan kanssa!
- Lisää joukkoon sokerit ja suola.
- Lisää munat ja sekoita huolellisesti.
- Siivilöi jauhot ja sekoita tasaiseksi.
- Laita vuokaan ja paista n. 15 min.
- Anna jäähtyä kunnolla.

Täyte:

1 paketti orginal oreo
½ pakettia brownie oreo
5 dl vispikermaa
400g vanilija tuorejuustoa
2 tl vanilijasokeria
5 kpl liivatelehteä
tilkka vettä
n. 2 rkl sokeria

½ pakettiä brownie oreo murskaa koristeeksi

- Murenna oreot tehosekoittimella pieneksi.
- Liota liivatteet kylmässä vedessä.
- Vaahdota sähkövatkaimella vispikerma.
- Lisää vispikermaan tuorejuusto, sokerit, oreo murut. Vatka vatkaimella hiljaisella teholla sekaiseksi.
- Kuumenna tilkka vettä mikrossa. Lisää liivatteet.
- Lisää livate vesi massan sekaan huollellisesti vatkaten, mutta hiljaisella teholla.
- Lisää seos täysin jäähtyneen brownie pohjan päälle.
- Anna jähmettyä jääkaapissa vähintään 4 tuntia, mutta mielellään seuraavaan päivään.
- Pidä veitsi kuuman veden alla ja irrota kakku reunoista. irooita irtopohja vuuan reunat. Siirrä kakku tarjoilu alustalle.
- Koristele kakku.
- Nauti!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Macaronien täytteet: Mansikka, vadelma, pätkis ja salmiakki.

Kreemit/täytteet kakkuun

Mansikka-mustikka pavlova