Gluteeniton mango-valkosuklaajuustokakku
Tupareihin tein gluteenittoman mangojuustokakun tasapainottamaan makeaa brownie-oreo juustokakkua. Ja tietty häelle joka tarvitsi gluteennittoman kakun.
Pohja:
n. 2 pakettia gluteenittomia keksejä (n. 160g)
75 g margariinia
Täyte:
2 mango pilttiä
4 dl vispikermaa
200 g vanilija tuorejuustoa
200g vanilija rahkaa
5 kpl liivatelehteä
tilkka vettä
200 g valkosuklaata
2 tl vanilijasokeria
½ dl sokeria
Kiille:
2 purkkia mango pilttiä
n. 3 liivatelehteä
Tilkka vettä
- Laita liivatteet likoomaan.
- Murenna keksit tehosekoittimella.
- Sulata margariini ja laita keksimurun joukkoon.
- Laita leivinpaperi irtopohjavuon pohjalle.
- Laita muruseos irtopohja vuuan pohjalle ja painele tasaiseksi.
- Vaahdota vispikerma sähkövatkaimella.
- Sulata suklaa.
- Lisää vispikerman joukkoon rahka, tuorejuusto, mango piltti, valkosuklaa ja sokerit. Vatkaa seos tasaiseksi hitaalla teholla.
- Kiehauta tilkka vettä mikrossa. Lisää liivatteet.
- lisää liivatteseos täytteeseen ja sekoita huolellisesti.
- Laita pohjanpäälle täyte.
- Anna hyytyä n. 4 tuntia.
- Laita liivatteet likoomaan.
- Kiehauta piltit kattilassa.
- Lisää liivatteet.
- Kaada varovasti kiille täytteen päälle ja anna hyytyä n. 2 tuntia jääkaapissa.
- Nauti!
Kommentit
Lähetä kommentti