Gluteeniton mango-valkosuklaajuustokakku


Tupareihin tein gluteenittoman mangojuustokakun tasapainottamaan makeaa brownie-oreo juustokakkua. Ja tietty häelle joka tarvitsi gluteennittoman kakun.


Pohja:

n. 2 pakettia gluteenittomia keksejä (n. 160g)
75 g margariinia

Täyte:

2 mango pilttiä
4 dl vispikermaa
200 g vanilija tuorejuustoa
200g vanilija rahkaa
5 kpl liivatelehteä
tilkka vettä
200 g valkosuklaata
2 tl vanilijasokeria
½ dl sokeria

Kiille:

2 purkkia mango pilttiä
n. 3 liivatelehteä
Tilkka vettä

- Laita liivatteet likoomaan.
- Murenna keksit tehosekoittimella.
- Sulata margariini ja laita keksimurun joukkoon.
- Laita leivinpaperi irtopohjavuon pohjalle.
- Laita muruseos irtopohja vuuan pohjalle ja painele tasaiseksi.
- Vaahdota vispikerma sähkövatkaimella.
- Sulata suklaa.
- Lisää vispikerman joukkoon rahka, tuorejuusto, mango piltti, valkosuklaa ja sokerit. Vatkaa seos tasaiseksi hitaalla teholla.
- Kiehauta tilkka vettä mikrossa. Lisää liivatteet.
- lisää liivatteseos täytteeseen ja sekoita huolellisesti.
- Laita pohjanpäälle täyte.
- Anna hyytyä n. 4 tuntia.
- Laita liivatteet likoomaan.
- Kiehauta piltit kattilassa.
- Lisää liivatteet.
- Kaada varovasti kiille täytteen päälle ja anna hyytyä n. 2 tuntia jääkaapissa.
- Nauti!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Macaronien täytteet: Mansikka, vadelma, pätkis ja salmiakki.

Kreemit/täytteet kakkuun

Mansikka-mustikka pavlova