Kolmen marjan ja kolmen suklaan bullavanukas


Pulla menossa vanhaksi, liikaa pullaa? Ei hätää! Pulla on tän kautta maailman parasta! <3 Jo jonkin 4 vuosen aikana oon tätä tehnyt. Tosiaan minkään pullan paras ystävä oo. Kun lusikoi kulhoon niin ei kyllä näytä houkuttelevalta, mutta maku on 1000% parempaa! Ja jos jää liikaa niin tää kyl säilyy jääkaapissa ja lämmitettynä maistuu ihan hyvältä :) Ja ekaa kertaa ku tein niin käytin ihan paahtista ja myös sitä fazerin mansikka suklaata tai jotain vastaavaa mitä silloin oli uutuutena. Eli ilmakuivatutkin marjat maistuu hyvältä. Suklan ja marjojen suhteen heittelen arvoita. Mikä milloinki tuntuu hyvältä. Haluanko super makeen vaan marjaisan ja tietysti pakate marjojen kohdalla on, että paljonko mitäkin siellä pkkaessa on.

½ pullapitkö (n. 300-400g)
50 g tummaa suklaata
50g maitosuklaata
50 g valkosuklaata
½ dl fariinisokeria
2 rkl talous sokeria
2 tl vanilijasokeria
3 kananmunaa
2 dl vispikerma
4 dl maitoa
n. 1 dl mustikoita
n. 1 dl mansikoita
n. 1 dl vadelmia

Päälle 2 rkl ruokosokeria

Voiteluun margariinia

- Ota marjat ajoissa sulamaan jos käytät pakaste marjoja. Keitä jos ovat ulkomaalaisia 5 min.
- Revi pullan palat sopivan paloiksi. Anna hetken kuivahtaa pöydällä.
- Palottele suklaa. Esim. fazerin suklaan kohdalla puolita palat. Jätä mukavan isoiksi paloiksi kumminkin.
- Laita uuni 175 asteeseen.
- Rasvaa korkeareunainen vuoka.
- Sekoita sokerit kulhossa. Ei ruokosokeria.
- Lisää kananmunat ja vatkaa rakenne rikki.
- Lisää kerma ja maito ja sekoita huolellisesti.
- Levitä n. 1/3 osa pullasta vuokaan.
- Levitä päälle ½ marjoista ja suklaasta.
- Levitä taas pullaa ja marjoja ja suklaata.
- Levitä lopuksi päälle loput pullista.
- Sekota kevyesti kaikki keskenään.
- Laita päälle sokeri/maito seos.
- Anna n. 3-5 min imeytyä.
- Laita päälle ruokosokeria.
- Paista uunissa keskitasolla n. 40 min.
- Anna vetäytyä hetki.
- Nauti! Ja varo, koska on todella kuumaa!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Macaronien täytteet: Mansikka, vadelma, pätkis ja salmiakki.

Kreemit/täytteet kakkuun

Mansikka-mustikka pavlova