Gluteenittomat porkkana-juustosarvet

2 dl maitoa
50g tuore hiivaa
1 tl suolaa
4 tl fariinisokeria
2 dl porkkana sosetta (tai porkkana-bataattisose)
1 dl gluteenitonta kaurahiutaleita
n. 10 dl gluteeniton jauhoseos
2-3 dl juustoraastetta

1 kananmuna
seessaminsiemenia ja/tai juustoraastetta

- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.
- Liota joukkoon hiiva, suola ja fariinisokeri.
- Lämmitä porkkana sosetta hieman. N. 30 sec.
- Lisää sose joukoon.
- Lisää joukkoon kaurahiutaleet ja jauhoseos. Ja sekoita taikina huolellisesti.
- Jaa taikina 2 osaan.
- Kauli taikinasta 2 pyöreää levyä.
- Leikkaa 8 osaan niinkuin pizzankin jaat.
- Levitä puolet justoraasteista per levy.
- Rullaa leveästä reunasta kapeampaan reunaan.
- Laita leivinpellille ja voitele kananmunalla ja koristele joko juustoraasteella tai seesaminsiemenillä.
- paista uunissa n. 10-15 min, kunnes on kauniin ruskeita.
- Nauti!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Macaronien täytteet: Mansikka, vadelma, pätkis ja salmiakki.

Kreemit/täytteet kakkuun

Mansikka-mustikka pavlova